Past perfect bij
jouw lifestyle

De nieuwe Action®5,
een aanvulling op jou en je persoonlijkheid

Introductie van de nieuwe Action5

De Invacare Action5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op zoek is naar een rolstoel met goede rijeigenschappen, veel keuzemogelijkheden biedt en daarnaast gemakkelijk opvouwbaar en licht & compact is om mee te nemen of op te bergen.

Personaliseer je rolstoel

De Action5 biedt je de mogelijkheid om de uitvoering aan te passen aan jouw behoeften en wensen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel kleuren mogelijk. Gebruik de selectiehulp en kijk welke combinatie het best bij je past.

Accent kleuren*

* Let op kleuren kunnen iets afwijken van de hierboven getoonde

Kwaliteit en stijl

De Action5 heeft vele kenmerken en opties die ervoor zorgen dat de stoel aansluit bij jouw lifestyle. Daarnaast is de Action5 combineerbaar met andere producten en onderdelen uit de Invacare range, zoals bijvoorbeeld de Alber hulpaandrijvingen. De Action5 heeft de prestigeuze Red Dot Award gewonnen voor product design.
1/6

Instelbare zitting

De zitting kan ingesteld worden door middel van klittenband. Ook kan de achterwielpositie ingesteld worden. Aan de onderkant van de zitting bevindt zich een vakje voor het opbergen van bijv. je sleutels of telefoon.

2/6

Beensteun opties

De beensteunen kunnen gemakkelijk naar binnen/buiten worden gedraaid met de 70, 80 of 90˚ beensteunen, comfort beensteunen of amputatiesteunen. Er zijn ook 80˚vaste beensteunen beschikbaar.

3/6

Wegzwenkbare en uitneembare armsteunen

Er zijn diverse mogelijkheden voor de armsteunen. Zo zijn er uitneembare armsteunen of wegzwenkbare die gemakkelijk achterover geklapt kunnen worden voor bijv. het maken van een transfer. Daarnaast is een hemi armsteun een optie.

4/6

Rugbekleding

De rugbekleding van de Action5 heeft een opbergvakje en reflectiestreepje voor betere zichtbaarheid.

5/6

Lichtgewicht spatborden

De spatborden zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal. Ze kunnen gemakkelijk uitgenomen worden om bijv. schoon te maken.

6/6

Aantrekkelijke voorwielen

De lichtgewicht voorwielen geven de rolstoel een sportief, aantrekkelijk uiterlijk. Verkrijgbaar in 4"-7", met accentkleuren in zilver, paars of blauw.

Gebruikersreviews

Lees wat anderen zeggen over de nieuwe Action5.
"De stoel biedt vele mogelijkheden. Het voelt als een aanvulling voor mij. Ik kan weer doen wat ik wil"
"Een ideale oplossing voor mijn lifestyle".
Ontdek een stoel die betrouwbaarheid combineert met style, een prijswinnend design. De nieuwe Action5 is vanaf nu verkrijgbaar, dus neem contact op met je dealer of click hieronder om het zelf te ervaren.